Bridget Jones’s Baby meest succesvolle Working Title film in Nederland

BRIDGET JONES’S BABY heeft met een opbrengst van meer dan €6.4 miljoen het record van de meest succesvolle film van Working Title in Nederland verbroken. Het vorige record stond op naam van Notting Hill uit 1999 met een opbrengst van meer dan €6.3 miljoen. De film heeft ook de opbrengst van Bridget Jones’s Diary en Bridget Jones: The Edge of Reason overschreden.

BRIDGET JONES’S BABY staat al vier weken op nummer 1 en er zijn al meer dan 750.000 bezoekers naar de film geweest.

BRIDGET JONES’S BABY draait nog steeds in 135 bioscopen.

Bridget Jones's Baby

Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in BRIDGET JONES’S BABY, het nieuwe hoofdstuk over ‘s werelds favoriete single. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). In deze derde Bridget Jones-film, blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn.

‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…

Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

BRIDGET JONES’S BABY is geregisseerd door Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) en gebaseerd op het geliefde personage Bridget Jones van schrijfster Helen Fielding. Het scenario is geschreven door Helen Fielding, Emma Thompson (Sense and Sensibility, Nanny McPhee) en Dan Mazer. De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title Films (Bridget Jones’s Diary, Notting Hill, Love Actually) samen met Debra Hayward (Pride & Prejudice, Love Actually).

BRIDGET JONES’S BABY nu overal in de bioscoop.

Tickets: tickets.bridgetjonesbaby.nl
www.bridgetjonesbaby.nl
www.facebook.com/BridgetJonesBabyNL
#BridgetJonesBaby

bridget-thumb-1920x1080-nu