‘Inferno’ op nr. 1 geopend

INFERNO, de nieuwe film van regisseur Ron Howard met o.a. Tom Hanks, is op nr. 1 geopend in de Nederlandse bioscopen. In totaal heeft de film al €1,16 miljoen opgebracht en hebben meer dan 120.000 bezoekers de film gezien.

INFERNO is nu te zien in 125 bioscopen, ook in IMAX en Dolby Vision.

Tom Hanks and Felicity Jones star in Columbia PIctures' "Inferno."

80984379780871_n

Clips:
Bekijk een aantal clips uit de film.

Bad Blood: https://youtu.be/nQNAqwUSfrI
Bell Tower: https://youtu.be/zsE-b87qmZU
Broken Memory: https://youtu.be/43vnsshao8Y
Hidden Clues: https://youtu.be/ZQwSdeYEGeM

Langdon (Tom Hanks) and Sienna (Felicity Jones) discover Dante's Death Mask in the Baptistry in Columbia Pictures' INFERNO.

INFERNO is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Met o.a. Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen.

Geregisseerd door Ron Howard (The Da Vinci Code, Angels & Demons). Geschreven door David Koepp. Gebaseerd op het boek van Dan Brown.

INFERNO draait nu in de bioscoop, ook in IMAX.
www.infernofilm.nl
www.facebook.com/InfernoFilmNL
#InfernoFilm