TRAILER ALERT: Ouija: Origin of Evil

Het was nooit alleen maar een spelletje. OUIJA: ORIGIN OF EVIL sleurt kijkers terug in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel in dit vervolg op de culthit uit 2014. In het Los Angeles van 1965 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven.

OUIJA: ORIGIN OF EVIL is geproduceerd door Platinum Dunes compagnons Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, The Purge, Teenage Mutant Ninja Turtles), samen met Blumhouse Productions’ Jason Blum (The Purge, Insidious), Hasbro’s Brian Goldner (Transformers, G.I. Joe) en Stephen Davis (Ouija). Regisseur Mike Flanagan schreef ook het script, samen met Jeff Howard, met wie hij eerder al samenwerkte aan Oculus en Before I Wake. Universal Pictures zal de film wereldwijd uitbrengen.

OUIJA: ORIGIN OF EVIL draait vanaf 27 oktober in de bioscoop.
www.ouijafilm.nl
www.facebook.com/OuijaNL
#OuijaFilm