Luister naar “Faith” van Stevie Wonder ft. Ariana Grande van de film ‘Sing’

LUISTER NU NAAR “FAITH”
VAN STEVIE WONDER EN ARIANA GRANDE
VAN DE FILM “SING”
https://ArianaGrande.lnk.to/Faith

Gisteren is het nieuwe nummer van Stevie Wonder en Ariana Grande, “Faith”, verschenen van de nieuwe film van Illumination Entertainment: SING. De officiële soundtrack van SING is beschikbaar voor pre-order vanaf 18 november a.s. en verschijnt op 9 december. SING draait vanaf 7 december in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.

“Faith” is geproduceerd door multi-GRAMMY Award winnende songwriters/producenten Ryan Tedder (Adele, Beyoncé, U2) en Benny Blanco (Rihanna, Ed Sheeran, Katy Perry). Het is de eerste keer in meer dan 25 jaar dat Stevie Wonder een nummer voor een film heeft gemaakt.

_2852192028383019550_n

SING is de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Minions, Verschrikkelijke Ikke én de hit van deze zomer: Huisdiergeheimen.
In een stad bewoond door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Fedja van Huêt). Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is. Buster organiseert een zangwedstrijd als laatste kans om zijn geliefde theater te redden.

Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis (Chris Zegers) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Holly Mae Brood) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Do); een jonge gangster-gorilla (Egbert Jan Weeber) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Birgit Schuurman) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje.

Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op een zinderende finale.

SING is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Haley, die samen alle films van Illumination hebben geproduceerd sinds de studio is opgericht. De film bevat meer dan 65 bekende popsongs, gezongen door bekende Hollywood acteurs in de originele versie.

In de Engels gesproken versie met de stemmen van o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Tori Kelly, John C. Reilly, Taron Egerton en Scarlett Johansson.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers, Nurlaila Karim, Maan, Buddy Vedder, Jeroen Nieuwenhuize, Ruud Feltkamp en Giel Beelen.

SING draait vanaf 7 december a.s. in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.
www.singfilm.nl
www.facebook.com/SingFilmNL
#SingFilm

2441_tp6_00012r