Fast & Furious 8 trailerlancering in Times Square

De regisseur (F. Gary Gray) en cast van FAST & FURIOUS 8 (Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges en Nathalie Emmanuel) waren vandaag in Times Square, New York, om de eerste trailer van de film te lanceren. De trailer werd tegelijkertijd op 56 digitale schermen op Times Square vertoond, waaronder het grootste digitale scherm in de V.S. bij het Marriott Marquis, waar de cast zich bevond tijdens het evenement.

Bekijk de trailer:
Facebook: www.facebook.com/FastandFuriousNL/videos/1220966197951376/
YouTube: www.youtube.com/watch?v=tB58gbVK5nU

Na het enorme succes van Fast & Furious 7 uit 2015, die in een supersnel tempo wereldwijd 1 miljard dollar ophaalde en uitgroeide tot één van de grootste films allertijden, is hier het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit: FAST & FURIOUS 8.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos… En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

In FAST & FURIOUS 8 wordt Vin Diesel bijgestaan door een terugkerende sterrencast die bestaat uit Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Naast Charlize Theron verwelkomt de serie ook nieuwkomers Scott Eastwood en Helen Mirren. De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton) en wordt wederom geproduceerd door Neal H. Moritz, Michael Fottrell en Vin Diesel.

FAST & FURIOUS 8 draait vanaf 13 april 2017 in de bioscoop, ook in IMAX.
www.facebook.com/FastandFuriousNL