Foto’s Nederlandse première ‘Sing’ in Pathé Arena

Afgelopen zaterdag heeft de Nederlandse stemmencast van SING een speciaal ijsbeeld van het personage Gunter onthuld bij het Nederlands IJsbeelden Festival in het ArenaPark te Amsterdam. Aansluitend vond de familiepremière plaats in Pathé Arena in aanwezigheid van de volgende stemacteurs: Fedja van Huêt, Chris Zegers, Karin Bloemen, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Mark van Eeuwen, Holly Mae Brood, Tim Douwsma, Maan, Nurlaila Karim, Glenn Durfort en Levi van Kempen.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers, Nurlaila Karim, Maan, Buddy Vedder, Jeroen Nieuwenhuize, Ruud Feltkamp en Giel Beelen.

SING is de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Minions, Verschrikkelijke Ikke én de zomerhit van dit jaar: Huisdiergeheimen.

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon (Fedja van Huêt) een zangwedstrijd om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden.

In de Engels gesproken versie met de stemmen van o.a.: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Tori Kelly, John C. Reilly, Taron Egerton en Scarlett Johansson.

Er zijn nu overal voorpremières van SING, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

www.singfilm.nl
www.facebook.com/SingFilmNL
#SingFilm