Video Nederlandse Première ‘Sing’

Op zaterdag 10 december jl. was de feestelijke Nederlandse première van SING in Pathé Arena Amsterdam. De Nederlandse stemmencast was hierbij aanwezig, waaronder Fedja van Huêt, Chris Zegers, Karin Bloemen, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Mark van Eeuwen, Holly Mae Brood, Tim Douwsma, Maan, Nurlaila Karim en Levi van Kempen.

BEKIJK HIER DE VIDEO:

‘SING’ IJSBEELD

Tevens is er op 10 december jl. door de stemmencast van SING een ijsbeeld onthuld van het filmpersonage Gunter.

BEKIJK HIER DE MAKING OF VAN HET IJSBEELD:

Het ijsbeeld is tot 5 februari 2017 te bezichtigen in het Nederlands Ijsbeeldenfestival in Amsterdam.

SING is de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Minions, Verschrikkelijke Ikke én de zomerhit van dit jaar: Huisdiergeheimen.

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon (Fedja van Huêt) een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden.

Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis (Chris Zegers) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Holly Mae Brood); een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Do); een jonge gangster-gorilla (Egbert Jan Weeber) en een punk-rock stekelvarken (Birgit Schuurman). Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale

SING is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Haley, De film bevat meer dan 65 bekende popsongs.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers, Nurlaila Karim, Maan, Buddy Vedder, Jeroen Nieuwenhuize, Ruud Feltkamp en Giel Beelen.

In de Engels gesproken versie met de stemmen van o.a.: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Tori Kelly, John C. Reilly, Taron Egerton en Scarlett Johansson.

SING draait nu in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

www.singfilm.nl
www.facebook.com/SingFilmNL
#SingFilm