Beleef zelf Resident Evil: The Final Chapter

Ter ere van de release van het laatste hoofdstuk uit de Resident Evil-serie kunnen fans van de filmfranchise nu zelf in de sfeer van de films duiken in een escape room gebaseerd op het verhaal uit de films. In de exclusieve RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER escape room kunnen bezoekers vanaf vrijdag 20 januari een kleine tour krijgen door Umbrella Corporation waar een middel voor onsterfelijkheid wordt ontwikkeld. Tijdens de tour gaat er echter iets mis, waardoor de bezoekers vast komen te zitten in een kamer. Met behulp van het oplossen van puzzels en het doorzoeken van de ruimte kunnen ze ervoor zorgen dat het gevaarlijke virus niet ontsnapt.

Gedurende een uur lang begeven fans zich in de wereld van Resident Evil en is de sfeer uit de films voelbaar. Actrice Milla Jovovich, die de rol van Alice speelt, heeft een greeting opgenomen om fans te verwelkomen bij deze unieke experience: https://youtu.be/42lBR1pgWuk

De escape room is te vinden aan de Fokke Simonszstraat in Amsterdam, huisnummer 10hs.

De Resident Evil: The Final Chapter escape room is een samenwerking tussen Zombie Escape Amsterdam en Universal Pictures International Netherlands. Meer informatie over de escape room is hier te vinden: http://www.zombie-escape.nl/ .
Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de ondoden had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de laatst overlevenden van de apocalypse.

RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER draait vanaf 26 januari in de bioscoop, ook in IMAX 3D.
www.facebook.com/ResidentEvilFilmNL
www.residentevilthefinalchapter.nl