Fifty Shades Darker meest succesvolle Ladies Night ooit

Voor de Ladies Night van FIFTY SHADES DARKER op woensdag 8 februari zijn in de voorverkoop al meer dan 89.000 tickets verkocht. Daarmee is het de meest succesvolle Ladies Night ooit. De film heeft het vorige landelijke record (in handen van Fifty Shades of Grey) verslagen. Er zijn bovendien ongeveer 8.500 tickets gereserveerd. De Ladies Night vindt plaats in meer dan 125 bioscopen en is in ruim 600 zalen in Nederland te zien. Er worden nog steeds extra zalen bijgezet om aan de grote vraag naar tickets te voldoen.

Wie deze avond niet wil missen kan nog tickets kopen via http://tickets.fiftyshadesdarkerfilm.nl.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES DARKER, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James.

Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.

De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson (Jack Hyde – Anastasia’s nieuwe baas), Luke Grimes (Elliot – Christians broer), Rita Ora (Mia – Christians zus), Victor Rasuk (José – Anastasia’s goede vriend), Eloise Mumford (Kate – Anastasia’s beste vriendin), Max Martini (Taylor – Christians bodyguard), Bella Heathcote (Leila Williams – een ex van Christian), Kim Basinger (Mrs. Robinson) en Marcia Gay Harden (Dr. Grace Trevelyan Grey – Christians moeder).

De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

FIFTY SHADES DARKER is geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E L James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

FIFTY SHADES DARKER draait vanaf 9 februari 2017 in de bioscoop.
Op 8 februari zijn er overal Ladies Night vertoningen.

Tickets zijn nu te koop via: http://tickets.fiftyshadesdarkerfilm.nl

www.fiftyshadesdarkerfilm.nl
www.facebook.com/FiftyShadesNL
www.twitter.com/FiftyShadesNL
#FiftyShadesDarker #FiftyShades