Ariana Grande en John Legend zingen titelnummer voor de film ‘Beauty And The Beast’

Ariana Grande en John Legend verzorgen samen het titelnummer op de soundtrack van de film ‘Beauty And The Be ast’. Voor de live-action remake van de Disney klassieker hijsen de artiesten de legendarische ballad in een nieuw jasje. Het nummer is te horen op de soundtrack ‘Beauty And The Beast’ dat vanaf 10 maart verkrijgbaar is. De film, met in de hoofdrollen Emma Watson, Dan Stevens en Luke Evans, is vanaf 29 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

‘Beauty And The Beast’ werd in de originele film gezongen door Angela Lansbury in haar rol als mevrouw theepot. Op de soundtrack des tijds stond een uitvoering van Céline Dion en Peabo Bryson. Deze versie van het nummer werd een instant klassieker en won een Oscar, Golden Globe en twee Grammy Awards. Céline Dion is ook te horen op de soundtrack van de nieuwe film. Zij nam voor de soundtrack het nieuwe nummer How Does A Moment Last Forever’ op. De Amerikaanse zanger Josh Groban schreef speciaal voor de film en de soundtrack het nummer ‘Evermore ‘ dat te horen is tijdens de aftiteling.

Bekijk hier de trailer van ‘Beauty And The Beast’:

De live-action remake van de Disney klassieker houdt vast aan de originele verhaallijn van de animatiefilm uit 1991. ‘Beauty And The Beast’ vertelt het verhaal van de jonge, mooie en onafhankelijke vrouw Belle (Emma Watson) die gevangen wordt genomen in het kasteel van het Beest (Dan Stevens). Ondanks haar angsten en verdriet raakt ze bevriend met de magische inwoners van het kasteel die haar laten inzien dat in het Beest een ware prins schuilt. Naast Emma Watson en Dan Stevens bestaat de cast van de film uit onder andere Ewan McGregor, Emma Thompson en Ian McKellen.