Vue verkoopt recordaantal tickets met Fifty Shades Darker

Vorige week heeft FIFTY SHADES DARKER het Nederlandse record verbroken van het aantal verkochte tickets voor een Ladies Night. Ook voor bioscoopketen Vue worden de vertoningen van FIFTY SHADES DARKER de best bezochte Ladies Night ooit. Lees hier het bericht van Vue:

“Vue haalt hoogste bezoekersaantal bij Ladies Night ooit met FIFTY SHADES DARKER. Woensdag 8 februari a.s. organiseert Vue in alle vestigingen in Nederland een Ladies Night voor de film FIFTY SHADES DARKER. Een film waar, zo blijkt uit de ticketverkoop, veel vrouwen op wachten want het wordt de meest succesvolle Ladies Night ooit bij Vue. De bioscoopketen verwacht woensdag a.s. meer dan 22.000 vrouwen in de verschillende vestigingen. De film verslaat daarmee het huidige record van 17.000 bezoekers bij een Ladies Night. Een record dat Fifty Shades of Grey op 11 februari 2015 vestigde. Dames die voor woensdag nog een kaartje willen scoren moeten snel zijn. De laatste Ladies Night kaarten zijn verkrijgbaar via www.vuecinemas.nl.

Ladies Nights, een avondje uit voor vriendinnen inclusief een hapje en een drankje en een goodiebag, scoren goed bij Vue. Zo werd 2016 afgesloten met de twee meest succesvolle Ladies Nights van dat jaar, Bridget Jones’s Baby met 15.000 bezoekers en Soof 2 met 14.500 bezoekers.

Van alle Vue vestigingen trekt Vue Kerkrade aanstaande woensdag, met bijna 3000 vrouwen, de meeste dames op één avond naar de bioscoop.

Het is de zoveelste mijlpaal voor Vue in korte tijd. De in 2016 volledig gerebrande bioscoopketen startte de I Love Vue campagne om de naamsbekendheid op landelijk niveau te vergroten en sloot 2016 af met 4 miljoen bezoekers op de teller. In de afgelopen kerstvakantie haalde Vue het hoogste dagrecord aan bezoekers ooit.
FIFTY SHADES DARKER is vanaf donderdag 9 februari te zien in alle vestigingen van Vue.”

FIFTY SHADES DARKER BEHIND THE SCENES

Bekijk hier de nieuwste video ‘Meet the New Cast’: