Get Out Nummer 1 in Amerika

De psychologische thriller GET OUT is in Amerika op nummer één geopend. Afgelopen weekend bracht de film daar meer dan 30 miljoen dollar op. De pers schrijft lovend over de opmerkelijke debuutfilm van regisseur Jordan Peele. Recensenten noemen de film onder andere “Unmitigated triumph” en “Most trenchant studio release in years.”

Lees hieronder een aantal belangrijke recensies:

Village Voice: tinyurl.com/gu8lojy
The Guardian: tinyurl.com/h9vy3py
Variety: tinyurl.com/hkn77fu
Variety: tinyurl.com/jgptyp4
The New Yorker: tinyurl.com/jgkwea8
Forbes: tinyurl.com/hmztdb9

Op de website van Rotten Tomatoes is de film ook erg populair, GET OUT behoudt daar de prestigieuze score van 100%. Dit houdt in dat alle recensies die zijn verschenen op dit moment erg positief zijn.

Lees hier het artikel: tinyurl.com/z8gxahz

GET OUT is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele.

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

GET OUT draait vanaf 20 april in de bioscoop.
#GetOut