Sarah & Julia releasen song voor de ‘Smurfen en het Verloren Dorp’

De populaire zangeressen Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival, brengen op vrijdag 17 maart a.s. hun nieuwe single, ‘Hoofd in de Wolken’, featuring rapper Nigel Sean uit. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe animatiefilm DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP, die vanaf 5 april a.s. in de bioscoop te zien is.

‘Hoofd in de Wolken’ zal vanaf 5 april a.s. te horen zijn in de Nederlandse bioscopen tijdens de aftiteling van DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP in de Nederlandse gesproken versie. In deze versie hebben Sarah & Julia ook allebei een rolletje ingesproken. Eerder werd al bekend dat de Amerikaanse zangeres Meghan Trainor met haar nieuwe single, ‘I’m a Lady’, de titelsong voor SMURFS: THE LOST VILLAGE verzorgt.

De zussen Sarah (18) en Julia (15) brachten in de afgelopen jaren zes eigen singles uit, waarmee ze ook zes keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden. Voor meer informatie: http://www.sarah-julia.nl

Vanaf vrijdag 17 maart a.s. is de videoclip van ‘Hoofd in de Wolken’ te bekijken op YouTube en Vevo, en is de single te beluisteren via o.a. Spotify, Apple Music en Deezer, en te downloaden bij o.a. iTunes en Google Play.

SMURFEN EN HET VERLOREN DORP

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP draait vanaf 5 april a.s. in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.
https://www.facebook.com/desmurfen
http://www.desmurfenfilm.nl