Get Out Openingsfilm Imagine Film Festival

GET OUT is de openingsfilm van de 33e editie van Imagine Film Festival. De vertoning van GET OUT tijdens de officiële opening zal plaatsvinden op woensdag 12 april a.s. om 19:15 uur. Op het festival zal GET OUT nog tweemaal te zien zijn, later op de avond van de opening om 21:45 uur en op vrijdag 14 april a.s. om 20:00 uur.

De film wordt in het Verenigd Koninkrijk zeer goed ontvangen, lees hier de vijf-sterren recensie van The Independent.

***** – ‘ The Independent: tinyurl.com/jzzd6u7

GET OUT is erg populair bij het publiek in Amerika. De film heeft een golf van meme’s, spoofs, artwork en tweets veroorzaakt op het internet. Hieronder staan een paar van de beste inhakers op GET OUT.

GET OUT

GET OUT is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele.

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

GET OUT draait vanaf 20 april a.s. in de bioscoop.
#GetOut