Baby Driver vertoning op SXSW Festival

BABY DRIVER is op het South By Southwest filmfestival in première gegaan. Hierbij waren Ansel Elgort, John Hamm, Eiza Gonzàlez, en regisseur Edgar Wright aanwezig. Zie onderstaand de foto’s.

De film werd door de aanwezige pers zeer positief ontvangen. Lees hieronder een paar van de recensies.
Telegraph: tinyurl.com/m82jegu
Hey U Guys: tinyurl.com/knm7x25
The Hollywoord Reporter: tinyurl.com/krk66ck
Variety: tinyurl.com/knt5poh
IndieWire: tinyurl.com/lfawsfm

Director/Writer Edgar Wright, Eiza Gonzalez, Jon Hamm and Ansel Elgort speak at TriStar Pictures “Baby Driver” World Premiere at SXSW 2017 on Saturday, March 11, 2017, in Austin, Texas. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for TriStar Pictures/AP Images)

Jon Hamm and Ansel Elgort seen at TriStar Pictures “Baby Driver” World Premiere at SXSW 2017 on Saturday, March 11, 2017, in Austin, Texas. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for TriStar Pictures/AP Images)

Jon Hamm and Director/Writer Edgar Wright seen at TriStar Pictures “Baby Driver” World Premiere at SXSW 2017 on Saturday, March 11, 2017, in Austin, Texas. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for TriStar Pictures/AP Images)

Ansel Elgort poses for a selfie with fans at TriStar Pictures “Baby Driver” World Premiere at SXSW 2017 on Saturday, March 11, 2017, in Austin, Texas. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for TriStar Pictures/AP Images)

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Verder met o.a. Jon Bernthal (The Walking Dead), Jamie Foxx (Django Unchained), Eliza González (From Dusk Till Dawn) en Jon Hamm (Mad Men).

Geregisseerd en geschreven door Edgar Wright (Shaun of the Dead).
Geproduceerd door Nira Park, Tim Bevan en Eric Fellner (Working Title).

BABY DRIVER draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.
#BabyDriver