Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds en Rebecca Ferguson bij wereldpremière ‘Life’ tijdens SXSW Festival

Zaterdagavond waren regisseur Daniel Espinosa, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ariyon Bakare, Olga Dihovichnaya en Hiroyuki Sanada aanwezig bij de wereldpremière van LIFE tijdens het SXSW Festival. LIFE was de slotfilm van het filmfestival in Austin, Texas.

Bekijk de live Q&A die plaatsvond na afloop van de vertoning: http://bit.ly/LIFE_PremiereQA
Lees een interview met scenarioschrijvers Rhett Reese en Paul Wernick: http://lat.ms/2nvxp9q

Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt om één van de belangrijkste ontdekkingen uit de geschiedenis van de mensheid te doen. Ze kunnen als eerste aantonen dat er buitenaards leven is op Mars. Als de bemanningsleden hun onderzoek starten en hun methodes onbedoelde gevolgen krijgen, blijkt deze buitenaardse levensvorm intelligenter dan verwacht.

LIFE draait vanaf 23 maart in de bioscoop, ook in IMAX.

www.facebook.com/LifeFilmNL
www.life-film.nl