GET OUT nu in de bioscoop

GET OUT draait vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen. De film heeft in Amerika al meer dan 160 miljoen dollar opgebracht, hiermee lijkt GET OUT een van de meeste winstgevende films van 2017 te worden.

De film werd afgelopen week lovend ontvangen op het Imagine Film Festival, waar GET OUT de openingsfilm was. GET OUT ontving de hoogste filmscore van het publiek ooit, een 9.05, en maakt daarmee kans op de Silver Scream Award. Op dit moment is de score voor GET OUT zelfs gestegen naar een 9.14.

GET OUT is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele.

Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

GET OUT draait vanaf 20 april a.s. in de bioscoop.
#GetOut