Capture Kill Release – 2016

“A romantic Bloodbath”

Jennifer en Farhang willen een moord plegen, ze willen de opwinding en spanning voelen die een leven nemen met zich meebrengt. Maar na maanden van voorbereidingen en onderzoek wil Jennifer de volgende stap nemen, maar Farhang lijkt toch zijn bedenkingen te hebben…

In het begin van de film vond ik het stel heel schattig (verontrustend! Maar toch schattig…) in hun manier van voorbereiden op een moord; hoe ze vrolijk wapens uitzoeken bij de lokale bouwmarkt, avonds boeken lezen over menselijke anatomie, en rustig hun plan van aanpak bespreken alsof ze een uitje naar de supermarkt plannen in plaats van een moord. De hele film voelde heel geloofwaardig, de karakters hadden goede chemie met elkaar en de interacties waren heel natuurlijk! Het enige minpuntje voor mij was dat de film aan het einde iets te lang op dezelfde toon door bleef gaan; er had van mij wel wat vlotter tempo in gemogen aan het einde, nu was het een beetje een domper. Maar nog steeds een erg leuke (naja… leuk… leuk is anders maar je snapt vast wat ik bedoel) film om te kijken, lekker storend en sinister maar met wat humor, ik zou hem zeker weten aanraden! Maar verwacht geen nagelbijter, het is een zeer cool gegeven maar je zit niet echt op het randje van je stoel haha.

Regisseur: Nick McAnulty, Brian Allan Stewart
Schrijver:
Nick McAnulty
Acteurs: o.a. Jennifer Fraser, Jon Gates, Farhang Ghajar

Genre: Drama | Horror | Thriller
Taal: Engels

Contact met Daniëlle? Mail redactie@maxamovie.nl