Verschrikkelijke Ikke 3

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur!

In deze vrolijke 3D animatiefilm voor de hele familie komt Gru tot de ontdekking dat hij een tweelingbroer heeft. Dru is een charmante rijke superschurk, die dolgraag de familietraditie wil voortzetten door samen met zijn broer een kraak te plegen. Laat Gru zich verleiden door Dru en de Minions, die altijd in zijn voor een stout avontuur? Of weten Lucy en de meiden hem ervan te overtuigen om op het rechte pad te blijven?

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Melendandri van Illumination Entertainment en Janet Healy, met Chris Renaud als uitvoerend producent.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait vanaf 24 juni in de originele versie (DESPICABLE ME 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

www.verschrikkelijke-ikke.nl
www.facebook.com/DespicableMeNL
#VerschrikkelijkeIkke3