Wereldpremière Baywatch in Miami

Zaterdagavond vond de wereldpremière van BAYWATCH plaats op het strand van Miami. Dwayne Johnson, Zac Efron, Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Ilfenesh Hadera en Jon Bass waren hierbij aanwezig. Hoofdrolspelers uit de beroemde TV serie, David Hasselhoff en Pamela Anderson, die cameo’s hebben in de film, waren ook te spotten op de rode loper.

De première was live te volgen via Facebook. De video is hier terug te kijken: http://bit.ly/2rgQUAW

Het belooft een hete zomer te worden met BAYWATCH. In de nieuwe actie-comedy BAYWATCH (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Verder met o.a. Kelly Rohrbach (C.J. Parker), Alexandra Daddario (Summer Quinn), Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden), Priyanka Chopra (Victoria Leeds) en Jon Bass (Ronnie). Met cameo’s van o.a. David Hasselhoff en Pamela Anderson. Geregisseerd door Seth Gordon (Horrible Bosses).

BAYWATCH draait vanaf 1 juni in de bioscoop. Op woensdag 31 mei a.s. zijn er landelijke voorpremières.
www.facebook.com/BaywatchFilmNL
www.baywatchfilm.nl