Spectaculaire trailerlancering ‘De Emoji Film’ in Cannes

Vanmiddag heeft Amerikaanse stemacteur T.J. Miller (Gene) de nieuwe trailer van DE EMOJI FILM op spectaculaire wijze gelanceerd in Cannes. T.J. Miller parasailde met een Emoji parasail naar de kust van Cannes. Waar hij vervolgens op de pier, omringd door Emoji’s, de trailer lanceerde. Het persevenement in Cannes was live te volgen via Facebook. Dit is terug te zien via: www.facebook.com/EmojiFilm

Bekijk de nieuwe trailer van DE EMOJI FILM: youtu.be/pPSSCrsX4UU
Nederlands gesproken versie: youtu.be/Hd7gKmyuVAc

DE EMOJI FILM (The Emoji Movie) laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.

In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s “normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Hackie.

Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Maar wanneer een groter gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die samen hun wereld moeten redden voordat deze voorgoed gewist wordt.

In de Engelse versie met de stemmen van o.a. T.J. Miller, James Corden, Sofía Vergara.

DE EMOJI FILM draait vanaf 9 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.
#EmojiFilm
www.facebook.com/EmojiFilm