Kirsten Dunst en Sofia Coppola over ‘The Beguiled’ in Variety

Kirsten Dunst en regisseur Sofia Coppola staan op de cover van Variety en hebben voor het magazine een interview gegeven naar aanleiding van hun nieuwe film THE BEGUILED, die op 24 mei a.s. te zien zal zijn tijdens het Cannes Film Festival. De film draait daar in competitie en maakt kans op de Gouden Palm.

Lees hier het artikel “Kirsten Dunst and Sofia Coppola on Hollywood Sexism, Their Feminist ‘Beguiled’ Remake” uit Variety: http://bit.ly/2rqbuj5

THE BEGUILED is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Met o.a. Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Emma Howard,
Oona Laurence, Angourie Rice en Addison Riecke.

THE BEGUILED draait vanaf 7 september a.s. in de bioscoop.
#TheBeguiled