Premiere Baywatch bij the Hague Beach Stadium

Vorige week was de film Baywatch, Beaches ain’t Ready, in premiere gegaan in Miami, USA, 25 mei was het aan Nederland de eer om de premiere te vertonen. Waar kan dit anders dan in het the Hague Beach Stadium in Scheveningen. De reddingsbrigade van Haaglanden was aanwezig gekleed in geel shirt en rode broek. Dave Roelvink draaide de plaatjes aan elkaar. Op de rode loper kwamen we Henkjan Smits, de 2013 junior songfestival winnaars en tevens tweeling Mylène en Rosanne Waalewijn, François-Léon Van der Velden en Dounia Rijkschroeff, Amber Delil en Tara Hetharia, Lente Voorhoeve en Faisel, ZOMAER vloggers Robin Zomer en Bart Maessen, en Belle Zimmerman, Britt Scholte, May Hollerman, Birgit Kunstt en Sonia Eijken van de serie Brugklas tegen.

Waar gaat de film Baywatch over?
Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-comedy Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties. Verder met o.a. Kelly Rohrbach (C.J. Parker), Alexandra Daddario (Summer Quinn), Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden), Priyanka Chopra (Victoria Leeds) en Jon Bass (Ronnie).

BAYWATCH draait vanaf 1 juni in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden