The Mummy | Vanaf vandaag in de bioscoop

PREMIÈRES IN MEXICO EN FRANKRIJK

Regisseur Alex Kurtzman en hoofdrolspelers Tom Cruise, Sofia Boutella en Annabelle Wallis waren afgelopen week aanwezig bij premières van THE MUMMY in Mexico en Frankrijk. Bekijk hier meer foto’s: http://bit.ly/2rNP3HS

FEATURETTES


Monster Inside Us: https://youtu.be/lRFn435CLHc
Prodigium Revealed: https://youtu.be/b19l_6Hxbnc
She is real: https://youtu.be/EJsrZdWhfEo

THE MUMMY draait vanaf vandaag in de bioscoop. In 3D en IMAX 3D.

Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm THE MUMMY.

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen.

THE MUMMY brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Met o.a.: Tom Cruise (Mission: Impossible), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, Star Trek Beyond), Annabelle Wallis (King Arthur, de tv-serie Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), Russell Crowe (Gladiator) en Marwan Kenzari (Ben-Hur).

De film is gemaakt door regisseur en producent Alex Kurtzman en producent Chris Morgan. Zij zijn verantwoordelijk voor een aantal van de meest succesvolle filmseries van de afgelopen jaren, waaronder Transformers, Star Trek, Mission: Impossible en Fast & Furious.

THE MUMMY draait vanaf vandaag in de bioscoop. In 3D en IMAX 3D.
#TheMummy
www.facebook.com/TheMummyNL
www.mummyfilm.nl