Al bijna 125.000 bezoekers voor Verschrikkelijke Ikke 3

ÉÉN OP DE DRIE BIOSCOOPBEZOEKERS
KIEST VOOR
VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3

Tijdens de landelijke voorpremières op zaterdag en zondag jl. heeft VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 al meer dan 124.000 Nederlandse bezoekers getrokken en een opbrengst behaald van bijna €1 miljoen. De film heeft hiermee het beste resultaat op de eerste weekenddagen voor een Illumination Entertainment-film ooit in Nederland behaald (22% hoger dan Minions en 180% hoger dan Sing). Één op de drie bioscoopbezoekers van zaterdag en zondag koos voor VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3.

WERELDPREMIÈRE DESPICABLE ME 3

Dit weekend vond de wereldpremière van DESPICABLE ME 3 plaats in Los Angeles. Stemacteurs Steve Carrell, Kristen Wiig en Miranda Cosgrove waren hierbij aanwezig, net als Pharrell Williams die vijf nieuwe nummers heeft geschreven voor de soundtrack.

 

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait nu in de originele versie (DESPICABLE ME 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

www.verschrikkelijke-ikke.nl
www.facebook.com/DespicableMeNL
#VerschrikkelijkeIkke3