Nederlandse stemmencast ‘De Emoji Film’ bekend

De Nederlandse stemmencast van DE EMOJI FILM is bekend. De stemmen van de hoofdpersonages worden ingesproken door Arjen Lubach (Gene), Jandino Asporaat (Hi-5) en Bracha van Doesburgh (Hackie). Ook Roman Derwig, Boris van der Ham, Jelka van Houten, Cees Geel, Patty Brard en Bibi Breijman zullen te horen zijn in deze nieuwe animatiefilm voor de hele familie.

Bekijk hier de video van de aankondiging:

De lijst met Nederlandse (en Engelstalige) stemacteurs en hun personages vindt u hieronder:
Arjen Lubach = Gene (T.J. Miller)
Jandino Asporaat = Hi-5 (James Corden)
Bracha van Doesburgh = Hackie/Jailbreak (Anna Faris)
Roman Derwig = Alex (Jake Austin)
Boris van der Ham = Poep/Poop (Patrick Stewart)
Jelka van Houten = Smilie/Smiler (Maya Rudolph)
Cees Geel= Mel Meh (Steven Wright)
Patty Brard = Mary Meh (Jennifer Coolidge)
Bibi Breijman = Akiko Glitter (Christina Aguilera)

DE EMOJI FILM draait vanaf 5 augustus in voorpremière, in 3D.

Bekijk hier een clip uit de film:

DE EMOJI FILM (The Emoji Movie) laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone.

In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s “normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Hackie.

Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de Code waarmee ze Gene kunnen veranderen. Maar wanneer een groter gevaar de smartphone bedreigt, hangt het lot van alle emoji’s af van deze drie onwaarschijnlijke vrienden die samen hun wereld moeten redden voordat deze voorgoed gewist wordt.

#EmojiFilm
www.facebook.com/EmojiFilm