‘The Beguiled’ vanaf 7 september in de bioscoop!

THE BEGUILED is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Met o.a. Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning, Emma Howard, Oona Laurence, Angourie Rice en Addison Riecke.

THE BEGUILED draait vanaf 7 september a.s. in de bioscoop.
www.thebeguiled.nl
#TheBeguiled

FEATURETTES

The Sofia Touch: https://youtu.be/mBRrFQt4qtk
What is The Beguiled? https://youtu.be/Gv5EajmT90E