Sylvia Hoeks bij photocall en persconferentie Blade Runner 2049 in Amsterdam

Afgelopen woensdag was de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks aanwezig bij een persconferentie en photocall voor BLADE RUNNER 2049. In deze nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival) is Sylvia Hoeks samen te zien met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford en Jared Leto. Bekijk hier het videoverslag van de persconferentie en photocall:

BLADE RUNNER 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival) en Alcon Entertainment. Het is het langverwachte vervolg van de veelgeprezen film Blade Runner.

In BLADE RUNNER 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.

De cast van BLADE RUNNER 2049 bestaat uit Oscar®-genomineerde Ryan Gosling (La La Land) als K en Harrison Ford (de Star Wars films, de Indiana Jones films, Witness) die zijn rol hervat als Rick Deckard. Verder met o.a. Ana de Armas (War Dogs), Sylvia Hoeks (The Best Offer), Robin Wright (Wonder Woman, House of Cards), Mackenzie Davis (The Martian), Carla Juri (Brimstone), Lennie James (The Walking Dead), Sallie Harmsen (Loft) met Dave Bautista (de Guardians of the Galaxy films, Spectre) en Oscar®-winnaar Jared Leto (Dallas Buyers Club, Suicide Squad)

BLADE RUNNER 2049 is geproduceerd door Oscar®-genomineerde Andrew A. Kosove & Broderick Jonson (The Blind Side, Prisoners) en Bud Yorkin & Cynthia Sikes Yorkin. Meervoudig Oscar®genomineerde Ridley Scott (The Martian, Gladiator), regisseur van de eerste Blade Runner, is uitvoerend producent samen met Tim Gamble, Frank Giustra, Yale Badik, Val Hill en Bill Carraro.

Geregisseerd door Oscar®-genomineerde Denis Villeneuve naar het scenario van Hampton Fancher en Michael Green, en het verhaal van Fancher gebaseerd op de personages uit het boek Do Androids Dream of Electric Sheep? van Philip K. Dick.

Alcon Media Group, in samenwerking met Columbia Pictures, een Ridley Scott/Alcon Entertainment/Bud Yorkin productie, in samenwerking met Torridon Films en 16:14 Entertainment, een film van Denis Villeneuve. BLADE RUNNER 2049 wordt in de VS uitgebracht door Warner Bros. Pictures, een Warner Bros. Entertainment Company en buiten de VS uitgebracht door Sony Pictures Entertainment.

BLADE RUNNER 2049 draait vanaf 5 oktober a.s. in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.facebook.com/BladeRunnerFilm
www.bladerunner2049.nl
#BladeRunner2049