William Rutten verwelkomt originele YODA in Utrecht

Originele YODA komt aan in Nederland

Aftellen naar de feestelijke opening van STAR WARSTM Identities: The Exhibition

 

Vanmiddag is de originele YODA uit de Star Wars TM trilogie aangekomen in Nederland. Popfotograaf William Rutten, een groot Star Wars fan, mocht samen met Karine Chartrand (Production Director GSM Project) ‘de oude wijze mentor’ YODA uitpakken voor de tentoonstelling STAR WARSTM Identities. Vanaf 30 september is het beroemde karakter met meer dan 200 andere originele rekwisieten, modellen, kostuums en illustraties uit de Star Wars films te zien in de exhibition hall van Pathé CineMec Utrecht. Over precies een week vindt hier de feestelijke opening plaats.

Achtergrond
Al bijna veertig jaar volgt publiek over de hele wereld het leven van Luke en Anakin Skywalker, de Jedi helden uit een galaxy far, far away. De verhalen blijven ongetwijfeld nog vele generaties boeien, aangezien er nog steeds nieuwe films uitkomen. De tentoonstelling STAR WARS Identities werd ontwikkeld en geproduceerd door X3 Productions uit Montréal in samenwerking met Lucasfilm Ltd. en maakt gebruik van de uitgebreide collectie van het Lucas Museum of Narrative Art om de wetenschap van onze eigen identiteit te doorgronden via de personages uit Star Wars. Bezoekers herontdekken deze onvergetelijke personages op een totaal nieuwe manier en verkennen tegelijk hun eigen identiteit door één simpele en diepzinnige vraag: What forces shape you?

STAR WARS Identities: The Exhibition
Locatie: Naast Pathé CineMec – Utrecht (Berlijnplein 100, Utrecht)
Datum: Van 30 september 2017 t/m 11 maart 2018
Tickets: Vanaf  €16,- (excl. servicekosten)
Tickets zijn vanaf nu te koop via Ticketmaster of ga voor meer informatie en tickets naar www.starwarsidentities.nl

Audiotour en de RFID polsband zijn inbegrepen bij het ticket en worden uitgedeeld voordat men de tentoonstelling betreedt.
Er wordt gewerkt met entree-tickets met tijdslots, de laatste toegang is een half uur voor sluitingstijd