TRAILER ALERT: Marvel’s Black Panther (vanaf 14 februari in de bioscopen)

SYNOPSIS
Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

RELEASE DATUM
Marvel’s Black Panther draait vanaf 14 februari 2018 in de Nederlandse bioscopen.

VOLG MARVEL VIA
Facebook: @marvelnl

Twitter: @Marvelnl

YouTube: @Marvelnl