Happy Death Day #1 in Amerika

Op vrijdag 13 oktober jl. is HAPPY DEATH DAY uitgebracht in Amerika. De film eindigde daar op #1 met een opbrengst van $26.5 miljoen in het eerste weekend. De film ging in Nederland al op donderdag in première. Op vrijdag de 13e heeft HAPPY DEATH DAY in Nederland de beste resultaten ooit gehaald voor een horrorfilm en is hiermee de meest succesvolle film in dit genre, die rond deze onheilspellende dag is uitgebracht.
HAPPY DEATH DAY heeft in Nederland intussen al meer dan 240.000 euro opgeleverd en ruim 30.000 bezoekers hebben de film bekeken.

CLIPS

Carter tells Tree she should solve the murder: youtu.be/SR-kAyn4Syw
The Killer finds Tree: youtu.be/brc3UltH3b0

HAPPY DEATH DAY is de nieuwe film van horrorproducent Blumhouse Productions (Get Out, Split, The Purge-films). In HAPPY DEATH DAY speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

HAPPY DEATH DAY draait nu in de bioscoop.
#HappyDeathDay
www.facebook.com/happydeathdaynl