Bekijk de trailer van Fifty Shades Freed | Ticketverkoop Ladies Night gestart

Bekijk de trailer van FIFTY SHADES FREED:

De trailer van FIFTY SHADES FREED is zojuist verschenen. Mis het laatste hoofdstuk niet en bekijk snel de spannende nieuwe beelden via onderstaande linkjes.

YouTube: https://youtu.be/LqvXU2svaok
Facebook: www.facebook.com/FiftyShadesNL/videos/1468286459885827/
Directe download: www.universalpictures.nl/trailers

De ticketverkoop van de Ladies Night is afgelopen maandag van start gegaan. Tickets zijn te koop via: http://tickets.fiftyshadesfilm.nl

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger en Marcia Gay Harden.

De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

FIFTY SHADES FREED is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.

FIFTY SHADES FREED is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.

Tickets zijn te koop via: http://tickets.fiftyshadesfilm.nl
www.fiftyshadesfreedfilm.nl
www.facebook.com/FiftyShadesNL
www.twitter.com/FiftyShadesNL
#FiftyShadesFreed #FiftyShades