Eerste beelden ‘Phantom Thread’ van Paul T. Anderson met Daniel Day-Lewis

Bekijk nu de eerste beelden van PHANTOM THREAD, de nieuwe film van regisseur en scenarioschrijver Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood) met drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood, Lincoln, My Left Foot) in de hoofdrol: https://youtu.be/FYtJkYp4cis

Paul Thomas Anderson sprak met Entertainment Weekly over de film en het opnieuw samenwerken met Daniel Day-Lewis:

“It came about at my suggestion because I thought we did it well together, and we loved what we did before. I suppose there’s always the risk of trying to do it again, but it seemed crazy not to take the opportunity. I was actively pursuing that, saying, We have to do this. We have to get back together and make a film.”

Lees hier het volledige interview: http://ew.com/movies/2017/11/02/phantom-thread-paul-thomas-anderson-interview/

ORIGINAL SCORE VAN JOHNNY GREENWOOD

Johnny Greenwood, gitarist van Radiohead, werkt voor de vierde keer samen met regisseur Paul Thomas Anderson en heeft de original score voor de film geschreven. Lees hier meer: bit.ly/2xtQNWr

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus (Lesley Manville) vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock. Vrouwen komen en gaan in Woodcock’s leven en zij bieden deze verstokte vrijgezel zowel inspiratie als gezelschap. Maar dan ontmoet hij een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma (Vicky Krieps), die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, die het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had overhoop gooit.

Met zijn nieuwste film schept Paul Thomas Anderson een fraai aangekleed portret van een artiest die een creatieve ontdekkingsreis doormaakt, en van de vrouwen die zijn wereld draaiende houden. Phantom Thread is de achtste film van Paul Thomas Anderson, en zijn tweede samenwerking met Daniel Day-Lewis.

Met o.a. drievoudig Oscarwinnaar Daniel Day-Lewis (There Will Be Blood, Lincoln, My Left Foot), Lesley Manville (Maleficent, Another Year) en Vicky Krieps (Hanna, A Most Wanted Man).

Geregisseerd en geschreven door Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Magnolia, The Master)

PHANTOM THREAD draait vanaf 1 maart in de bioscoop.
#PhantomThread