MassiveMusic Producer Isabelle Hauschildt debuteert met Muziek/Arthouse film Mirror War

Isabelle Hauschildt aka Eleven; artiest, schrijfster, muzikant en muziek-producer bij MassiveMusic, studeert dit jaar af aan de “Minerva Academy for Popculture” met haar 45 minuten durende Music/Arthouse film Mirror War. Een autobiografisch verhaal dat gaat over emotionele groei en de weg naar onvoorwaardelijke liefde. Op 11 november 2017 vindt de première plaats waarbij Isabelle groots uitpakt met een full-on-live experience, met muziek en projectie.

Beeld en Geluid

Hauschildt begon als klein meisje met de combinatie van beeld en geluid door haar gedachten op te schrijven op de achterkant van de door haar moeder’s geschoten foto’s. Later groeide deze passie voor teksten uit tot het schrijven van gedichten, wat uiteindelijk leidde tot het schrijven van songs. Nu komt deze creativiteit en passie voor beeld en geluid samen in Mirror War.

Voordat Isabelle aan het maken van de de film begon, zong en schreef zij in de pop-band Kissing Jane. Met deze band heeft zij op de gerespecteerde podia van Amsterdam gestaan zoals Paradiso en de Melkweg. Toch begreep zij dat zij andere mensen om zich heen nodig had om haar volledige visie, zonder compromissen, te kunnen vertalen. In samenwerking met Rijnmar de Goede aka Rico Dean werd de sound van Mirror War geboren.

Mirror War

Mirror War laat je opnieuw kennis maken met je innerlijke kind. De autobiografische art film en tevens muzikale reis is een zoektocht naar verlichting, een verhaal over het overwinnen van onze angsten en het vieren van onze krachten. De film gaat over het herbeleven van negatieve ervaringen en het doorbreken van de daarbij horende vastgeroeste patronen. Over de emotionele ontwikkeling die het analyseren van onze reacties en emoties met zich meebrengt en over de empathie die we daardoor voor onszelf en anderen krijgen.

We horen Hauschildt over deze vraagstukken zingen: ‘Young and restless we are staring at the dark’, ‘Run to be free, running from me, run from it all, complete’. Uiteindelijk viert zij haar nieuwe inzichten:  ‘I’m gonna move the world and change the love like that’.

Première met live muziek

Op 11 november 2017 vindt de première plaats waarbij Isabelle groots uitpakt in Casco (Amsterdam Noord) met een full-on-live experience. In het midden van een grote ruimte zal de band live de muziek onder de film spelen omringd  door rozenlampjes en 2 projectieschermen die gespiegeld tegenover elkaar de film vertonen. Hierdoor ontstaat een intieme setting voor een exclusief aantal bezoekers. Het belooft een bijzondere avond te worden, waarbij nog een beperkt aantal kaarten in omloop zijn. De film en muziek zullen vanaf 11 januari 2018 ook online te horen en zien zijn.