Spectaculaire TV spots en trailers Jurassic World, Mission: Impossible, Skyscraper, A Quiet Place

Eergisteren werden TV spots uitgezonden tijdens het Amerikaanse TV Superbowl sportevenement van verschillende nieuwe bioscoopfilms. Daarnaast zijn er ook een aantal spectaculaire nieuwe trailers verschenen. Bekijk hieronder de trailers en spots.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT

Trailer:
Youtube: https://youtu.be/tHTvLvMIrQU
Facebook: http://bit.ly/2EFA4Ub

Spot:

Facebook: http://bit.ly/2nJMGBU

Het zesde deel van de populaire actiereeks met Tom Cruise als Ethan Hunt.

Verder met o.a. Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley, Frederick Schmidt.

MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT draait vanaf 2 augustus a.s. in de bioscoop.

www.mission-impossible.nl
www.facebook.com/MissionImpossibleNL

 

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

Youtube: https://youtu.be/GnoM0zO2eAM
Facebook: http://bit.ly/2EK1PeF

Welkom in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall.

De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM, met o.a. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, draait vanaf 7 juni in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema 3D.

www.jurassicworld.nl
www.facebook.com/JurassicWorldFilmNL

SKYSCRAPER

Youtube: https://youtu.be/vKXpKyB5aGU
Facebook: http://bit.ly/2EHM5IT

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Legendary’s SKYSCRAPER. Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de werkelijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Deze 3D actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) en wordt geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

SKYSCRAPER draait vanaf 12 juli in de bioscoop, ook in 3D.

www.facebook.com/SkyscraperNL

A QUIET PLACE

Youtube: https://youtu.be/Sv_DNuCWzOg
Facebook: http://bit.ly/2EgunOV

Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.

A QUIET PLACE, met o.a. Emily Blunt en John Krasinski, draait vanaf 12 april in de bioscoop.

www.facebook.com/AQuietPlaceNL