Insidious: The Last Key | Meest succesvolle Insidious-film in Nederland

INSIDIOUS: THE LAST KEY is met een huidig resultaat van meer dan €720.000 euro de meest succesvolle film uit de Insidious-franchise in Nederland. De film haalt hiermee de resultaten van deel 1 uit de franchise in. In totaal hebben bijna 80.000 bezoekers de film gezien.

INSIDIOUS: THE LAST KEY is te zien in 55 bioscopen.
Tijden & tickets zijn te vinden via: http://tickets.insidiouschapter4.nl/

De makers van de succesvolle Insidious-filmreeks keren terug met INSIDIOUS: THE LAST KEY. In deze nieuwe horrorfilm ondergaat de briljante parapsychologe Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) haar meest angstaanjagende paranormale ervaring ooit: namelijk één in haar eigen huis.

De film is geschreven door mede-bedenker Leigh Whannell (Saw), die de eerdere drie films schreef en het derde deel regisseerde. Productie is wederom in handen van Jason Blum (The Purge films, Get Out), Oren Peli (Paranormal Activity) en mede-bedenker James Wan (The Conjuring, Fast & Furious 7). Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan) is verantwoordelijk voor de regie.
Verder met o.a. Leigh Whanell, Angus Sampson, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker en Marcus Henderson.

INSIDIOUS: THE LAST KEY draait nu in de bioscoop.
www.facebook.com/InsidiousFilmNL
www.insidiouschapter4.nl