Ijskoude premiere Fifty Shades Freed

Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover: de premiere van de langverwachte derde film Fifty Shades, ditmaal Fifty Shades Freed. Pathé Tuschinski Amsterdam was het toneel van vrouwen in gala, veelal met een (nep)bontjas aan en de mannen in black tie.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden. Zij gaan trouwen, maar Jack Hyde lijkt dit niet zo’n goed plan te vinden.

Op de rode loper kwamen onder andere de volgende mensen langs: model Montell van Leijen, zanger Gerard Joling, stand-up comedien Soundos El Ahmadi, model Anouk Smulders, zanger Ferry de Ruiter, Marijke Helwegen, hairstylist Mari van Ven, singer-songwriter Omri Tindal, actice Jennifer de Jong, You-tuber Laura Ponticorvo, actrice Chloe Leenheer, zangeres LAKSHMI, realityster Chiel Harten, actrice Stephanie van Eer, model Monique Sluyter, You-tubers Claire Simon en Mascha Feoktistova, model Gaby Blaaser, visagist Lente Voorhoeve, You-tuber Sheling Kamkes, model Irene van der Laar, zanger Dave Dekker, You-tuber Sara Dol, zangeres Shalisa van der Laan, Mike Verhoef, boyband Zomaer, model Dian Biemans, actrices Birgit Kunstt en Belle Zimmerman, ex-B-Brave zanger Kaj van der Voort, rapper Yes-R Roshdy, model Christie Bokma, presentatrice Sonja Pos-Silva en Pyke Pos, zangeres Pleun Bierbooms en actrice Fajah Lourens.

FIFTY SHADES FREED is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night vertoningen.

Foto’s (c) Armelle van Helden