Fifty Shades Freed wereldwijd nr. 1 film

FIFTY SHADES FREED is wereldwijd op nr. 1 geopend en de film heeft al meer dan $135 miljoen opgebracht. Hiermee staat de totale opbrengst van de Fifty Shades franchise op meer dan $1 miljard.

De film heeft in Nederland al meer dan €2,1 miljoen euro opgebracht en er zijn al 250.000 bezoekers naar FIFTY SHADES FREED geweest.
FIFTY SHADES FREED bracht in het openingsweekend in Noord-Amerika $38.6 miljoen op en daarbuiten $100 miljoen, waarmee de film de hoogste opening van 2018 behaald. De film staat op nr. 1 in 55 landen waaronder Nederland, de Verenigde Staten, Australië, Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Mexico, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES FREED, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. FIFTY SHADES FREED is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film.

FIFTY SHADES FREED draait nu in de bioscoop.
Tickets zijn te koop via: www.tickets.fiftyshadesfilm.nl

www.fiftyshadesfilm.nl
www.facebook.com/FiftyShadesNL
www.twitter.com/FiftyShadesNL
#FiftyShadesFreed