TRAILER ALERT: TAG

Bekijk nu de trailer van ‘TAG’

Elk jaar strijden vijf zeer competitieve vrienden een maand lang in een alles-mag-spelletje genaamd ‘Tag’. Dit doen ze al sinds de eerste klas. Ze riskeren hun leven, relatie én baan om elkaar naar de grond te werken met de kreet: “Jij bent hem!”. Dit jaar valt het spel samen met de bruiloft van hun enige onverslagen speler. Het zou hem een gemakkelijk doelwit moeten maken, maar hij weet dat ze komen en is voorbereid. Tag is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De New Line Cinema komedie toont hoever sommige mannen gaan om een spel te winnen. Tag is geregisseerd door Jeff Tomsic (Comedy Central-serie Broad City). In de hoofdrol zien we Ed Helms (The Hangover-films, We’re the Millers). Verder bestaat de cast uit Jake Johnson (tv-serie New Girl), Hannibal Buress (Neighbors), Isla Fisher (Now You See Me), Annabelle Wallis (The Mummy), Rashida Jones (tv-serie Parks and Recreation), en Leslie Bibb (Iron Man 2), met Jon Hamm (Baby Driver, tv-serie Mad Men) en Oscar® genomineerde Jeremy Renner (The Hurt Locker, The Town)

Releasedatum 28-06-2018