A Quiet Place nr. 1 in V.S.

A QUIET PLACE is afgelopen weekend in première gegaan in de V.S. en heeft daar tot nu toe $50 miljoen opgebracht. De film stoot hiermee Ready Player One van de eerste plaats ($25.1 miljoen). Buiten de V.S. is de film al in 40 andere landen in première gegaan waar deze in totaal $21 miljoen heeft opgebracht. De film gaat de komende weken nog in première in o.a. Rusland, Korea, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan.

In Nederland is A QUIET PLACE afgelopen weekend in voorpremière gegaan en zijn er al meer dan 10.000 bezoekers naar deze film geweest.

PREMIERE IN LONDEN

Afgelopen donderdag vond de première van A QUIET PLACE plaats in Londen. Regisseur John Krasinski en Emily Blunt en Noah Jupe waren hierbij aanwezig.

Bekijk hier meer foto’s: https://bit.ly/2IGQuga

A QUIET PLACE draait vanaf 12 april in de bioscoop. Nu al te zien in voorpremière, ook in 4DX.

REACTIES

A QUIET PLACE ontvangt zeer lovende reacties op social media. Hieronder een aantal voorbeelden van o.a. Stephen King, Ryan Reynolds en Jimmy Fallon.

Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.
In de nieuwe thriller A QUIET PLACE probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen.

De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter.
A QUIET PLACE is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

www.facebook.com/AQuietPlaceNL
www.aquietplace.nl
#AQuietPlace