TRAILER ALERT: Ant-Man and the Wasp

BEKIJK NU DE NIEUWE TRAILER VAN

ANT-MAN AND THE WASP

RELEASE DATUM
Ant-Man and the Wasp  draait vanaf 18 juli 2018 in de Nederlandse bioscopen.

SYNOPSIS
Marvel Cinematic Universe komt nu met “Ant Man and The Wasp,” een nieuw hoofdstuk met helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen. In de nasleep van ‘Captain America: Civil War’ worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes zowel als superheld en als vader.

Terwijl hij worstelt om zijn thuisleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man, wordt hij geconfronteerd door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym met een dringende nieuwe missie. Scott moet opnieuw het pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten terwijl het team samenwerkt om geheimen uit het verleden te ontrafelen.

 

VOLG MARVEL VIA
Facebook: Facebook.com/MarvelNL
Twitter: Twitter.com/MarvelNL
YouTube: YouTube.com/MarvelNL