Monsterlijk feestelijke parade en photocall Hotel Transsylvanië 3 in Cannes

De regisseur en verschillende internationale stemacteurs van HOTEL TRANSSYLVANIË 3 waren vandaag bij een feestelijke persmoment bij het begin van het 71e Cannes Film Festival op The Carlton Pier.

Na het de parade op het water en de photocall op de Franse Rivièra presenteerden regisseur Genndy Tartakovsky en internationale stemacteurs Anke Engelke (de stem van Ericka in Duitsland), Rick Kavanian (Drac in Duitsland), Janina Uhse (Mavis in Duitsland), Raya Abirached (Ericka in het Arabisch) en Lesia Nikitiuk (Ericka in Oekraïene) een nieuwe sneak peek van de film.

Bekijk de sneak peek: https://youtu.be/YV32l18ZIMg

HOTEL TRANSSYLVANIË 3 draait vanaf 18 juli in voorpremière, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.

MONSTERS KICK OFF SUMMER VACATION BY CRUISING INTO CANNES FILM FESTIVAL TO LAUNCH A SNEAK PEEK FROM “HOTEL TRANSYLVANIA 3: A MONSTER VACATION”

(Cannes, France – May 7, 2018) – Drac’s Pack splashed down in a dazzling and colorful parade to kick off their monster vacation at the start of the 71st Cannes Film Festival at The Carlton Pier on May 7, 2018.

Following the aquatic procession and photo call along the French Riviera, director Genndy Tartakovsky, alongside some of the film’s international voice talent, debuted a new sneak peek from the upcoming summer film, “Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation.” The movie opens in theatres worldwide starting in late June through August 2018.

The parade was quite the spectacle and featured many of the beloved characters from the film as well as some new additions, including the mysterious ship captain Ericka, who cruised into the festival in a series of colorful themed watercrafts. The monster parade also featured a boat-load of Gremlins, waterskiing Zombie Bellhops, and thrill-seeking Witches riding a precarious banana boat.

Director Genndy Tartakovsky was joined by the movie’s international voice talent including Anke Engelke (voices “Ericka” in Germany), Rick Kavanian (“Drac” in Germany), Janina Uhse (“Mavis” in Germany), Raya Abirached (“Ericka” in the Arabic language) and Lesia Nikitiuk (“Ericka” in Ukraine).

The event culminated with Tartakovsky pushing a coffin-shaped button to launch content from the film across the internet — an airplane sequence where the Gremlins take charge. Sony Pictures Animation’s sneak peek at “Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation” debuted globally and simultaneously on YouTube and YouTube kids. Find it at HotelT3Cannes.com.

Note to Editors:
High Resolution Photography will be available at www.sonypicturespublicity.com
The sneak peek and event footage will be available to download at www.epk.tv and www.HotelT3Cannes.com.

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad)

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).

Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

HOTEL TRANSSYLVANIË 3 draait vanaf 18 juli in voorpremière, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.
www.facebook.com/hoteltnl
www.hoteltranssylvanie.nl
#HotelT3 #HotelTranssylvanie #HotelTranssylvanie