TRAILER ALERT – RALPH BREAKS THE INTERNET: WRECK IT RALPH 2

In Ralph Breaks the Internet: Wreck It Ralph 2, gaat Vanellope von Schweetz samen met haar beste vriend Ralph op avontuur in de onbekende wereld van het internet. Ze riskeren hierbij alles om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame Sugar Rush en zo de videogame te redden. Ralph en Vanellope worden tijdens hun reis geholpen door verschillende internet bewoners zoals onder andere een websiteonderneemster genaamd Yesss, wie het hart en ziel is van de trendsettende website “BuzzzTube”.

RELEASE DATUM

Ralph Breaks The Internet: Wreck It Ralph2  draait vanaf 12 december 2018 in de Nederlandse bioscopen.

VOLG DISNEY VIA

Facebook: Facebook.com/DisneyNL
Twitter: Twitter.com/DisneyNL
YouTube: YouTube.com/DisneyNL