TRAILER ALERT – DUMBO

BEKIJK NU DE POSTER EN TRAILER VAN

RELEASE DATUM 

Dumbo draait vanaf voorjaar 2019 in de Nederlandse bioscopen.

SYNOPSIS

Disney’s nieuwe live-action speelfilm Dumbo introduceert Holt Farrier (Farrell), een voormalige circusster, die net terugkeert uit de oorlog. Circus-eigenaar Max Medici (DeVito) roept Holt op om te zorgen voor een pasgeboren olifant wiens oversized oren hem tot een lachertje maken in een nogal lastig circus. Maar wanneer Holt’s kinderen (Parker en Hobbins) ontdekken dat Dumbo kan vliegen, worden ze overtuigd door ondernemer V.A. Vandevere (Keaton) en een lucht acrobaat genaamd Colette Marchant (Green) om van deze bijzondere olifant een ster te maken.

  

VOLG DISNEY VIA

Facebook: Facebook.com/DisneyNL

Twitter: Twitter.com/DisneyNL

YouTube: YouTube.com/DisneyNL