The Girl In The Spider’s Web photocall CineEurope 2018

Claire Foy, Sylvia Hoeks en Sverrir Gudnason waren aanwezig bij CineEurope 2018 in Barcelona voor hun nieuwe film THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB. Het is de eerste verfilming van de recente gelijknamige wereldwijde bestseller geschreven door David Lagercrantz (in Nederland uitgebracht onder de titel Wat Ons Niet Doden Zal), het vervolg van de populaire Millennium boekenreeks gecreëerd door Stieg Larsson. Claire Foy (The Crown) zal te zien zijn als cyberhacker Lisbeth Salander, Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049) als haar mysterieuze tweelingzus Camilla en Sverrir Gudnason (Borg vs McEnroe) kruipt in de rol van de journalist Mikael Blomkvist.

Bekijk nu de eerste trailer: https://youtu.be/T2TuC16XZOs

THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB draait vanaf 25 oktober a.s. in de bioscoop.

THE GIRL IN THE SPIDER’S WEB draait vanaf 25 oktober in de bioscoop.
www.GirlInTheSpidersWeb.nl
www.facebook.com/GirlintheSpidersWebNL
#GirlInTheSpidersWeb