TRAILER ALERT: Janneman Robinson & Poeh

BEKIJK NU DE NIEUWE POSTER EN TRAILER VAN

ORIGINELE VERTALING

Janneman Robinson & Poeh is ook te bekijken in originele versie.

Klik hier voor de originele versie van Janneman Robinson & Poeh: Christopher Robin.

RELEASE DATUM 

Janneman Robinson & Poeh draait vanaf 9 augustus 2018 in de Nederlandse bioscopen.

SYNOPSIS

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

  

VOLG DISNEY VIA

Facebook: Facebook.com/DisneyNL
Twitter: Twitter.com/DisneyNL
YouTube: YouTube.com/DisneyNL