Film Hotel Transsylvanie 3 in stijl in premiere

Zondagochtend ging de Nederlandse versie van de nieuwste film Hotel Transsylvanie 3 in premiere, in het bijzijn van een deel de Nederlandse stemmencast en de tienergroep the Teenz. De presentatie was in handen van actrice Pip Pellens. Op de rode loper kwamen eerst de stemacteurs Charly Luske (Dracula), Tony Neef (stem van Geert), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Fernando Halman (Murray) en Ferry Doedens (Johnny) langs. Daarnaast onder andere de volgende BN-ers: Christie Bokma, Sarah Dol, Dirk Zeelenberg met zijn familie, Hugo Metsers, Eliyha Altena, Marvin Verwijk met familie, de tweeling Mylene en Rosanne Waalewijn en Isabelle Brinkman.

Hotel Transsylvanie 3

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanie 3 reis je mee met jouw favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Hotel Transsylvanie 3 draait vanaf 18 juli in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden