Cast en crew Ant-Man and The Wasp in Disneyland Paris voor Europese premiere

De feestelijke Franse 14 juli kreeg afgelopen weekend een extra speciale twist in Disneyland Paris. Gasten in het Walt Disney Studios Park werden getrakteerd met een aantal exclusieve events voor de Europese première van de nieuwste Marvel Studios film ‘Ant-Man and The Wasp’. De film, waarin ’s werelds kleinste superheld terugkeert op het witte doek, draait vanaf 18 juli in de bioscoop. Het geeft ook antwoord op de vraag die iedereen stelt sinds april: wat deed Ant-Man, terwijl alle andere superhelden in Avengers: Infinity War de strijd aangingen met Thanos?

Een van de verrassingen van de Europese première was een parade van oldtimers door het Walt Disney Studios Park met Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Hannah John-Kamen, en regisseur Peyton Reed en producer Stephen Broussard. De cast en crew ontmoetten ook fans langs de rode loper voor selfies en handtekeningen. In het Studio Theatre gaven zij een kort interview voor het 900-koppige publiek van de Europese première.

Marvel Superhelden Zomer

De Europese première van Ant-Man and The Wasp is een van de vele highlights van Marvel Superhelden Zomer in Disneyland Paris. Met Marvel Superhelden Zomer viert Disneyland Paris de hele zomer tot 30 september de finale van haar 25e verjaardag. Gasten kunnen in het Walt Disney Studios Park hun favoriete superhelden ontdekken in de shows ‘Marvel: Super Heroes United’ in het Studio Theatre, ‘Stark Expo Presents: Energy for Tomorrow’ aan de voet van het Hollywood Terror Hotel en ‘Guardians of the Galaxy Awesome Dance Off’ op Production Courtyard en tijdens een ontmoeting met Captain America.

 

Ant-Man and the Wasp

Deze zomer komt het Marvel Cinematic Universe met Ant-Man and The Wasp, een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie. Hij moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten als een team om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm.

Ant-Man and The Wasp draait vanaf 18 juli in de Nederlandse bioscopen.