Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Oscarwinnaar Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Op de rode loper kwamen o.a. de volgende BN-ers en influencers langs: Mari van de Ven, Marlijn Weerdenburg, Dries Roelvink, Pleun Bierbooms, Romy Monteiro, Anita Witzier, Dian Biemans, Noor de Groot, Margot Hanekamp, Isaya Elais, Anna Nooshin, de tweeling Mylene en Rosanne Waalewijn, Noah Zeeuw, Marvin Verwijk, Niels Gomperts, Tara Hetharia, Howard Komproe, Lakshimi, Stephanie van Eer, Sheling Kamkes, Shalisa van der Laan, Priscilla Kneteman, Sarah Dol, Casper Feddema, Fource (Max Mies, Jannes Heuvelmans, Niels Schlimback en Ian Kuyper), Nick Golterman, Isabelle Brinkman, Diesna Loomans, Sonia Eijken, Linda Hakeboon, Brahim Fouradi, Sophie Ousrie en Rahima.

De Nederlandse musicalsterren van de gelijknamige Mamma Mia-musical waren ook van de partij: Soy Kroon, Sjon Smaal, Emiel de Jong en Antje Monteiro. En als laatste kwam de jonge Engelse cast met 4 limousines aan, om eerst handtekeningen aan de fans te geven. Daarna was er nog even tijd om ze op de foto te zetten, Jeremy Irvine, Josh Dylan, Hugh Skinner, Alexa Laurie Davies en Jessica Keenan Wynn.

De muzikale hitkomedie MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN draait vanaf 19 juli a.s. in de bioscoop.

Foto’s (c) Armelle van Helden