Mamma Mia! Here We Go Again 500.000 bezoekers

Gisteravond werd de 500.000e Nederlandse bezoeker van de muzikale feel-good film MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN op een feestelijke manier verrast in Vue Hoorn. Mevrouw van Dam die samen met haar moeder en zus de film ging bezoeken ontving een leuk Mamma Mia! filmpakket en een Vue Movie Pass.

Tot op heden heeft de film meer dan €4 miljoen euro opgebracht in Nederland. MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN staat met deze opbrengst nu al op de 7e plaats van de meest succesvolle films van 2018.

Over Vue Hoorn
Vue Hoorn is één van de 21 locaties van Vue Nederland. Het bevindt zich in het Van der Valk hotel en biedt daarmee de bezoeker een unieke combinatie van bioscoop, casino, restaurant en hotel. De bioscoop heeft vijf verschillende filmzalen met in totaal bijna 900 zitplaatsen waar in elke zaal VIP stoelen zijn geplaatst. Vue Hoorn is uitgerust met de nieuwste 3D technieken op het gebied van beeld en geluid. In de XD Experience-zaal kan de bezoeker D-BOX stoelen reserveren, dit zijn speciale stoelen die de bezoeker mee laten bewegen met de gebeurtenissen in de film. Vorig jaar mocht Vue Hoorn, na de opening in 2014, al de miljoenste bezoeker verwelkomen. Met trots verwelkomden ze nu de 500.000e bezoeker van de zomerhit MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen.
Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Oscarwinnaar Cher.

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna,
Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en
Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman, producenten van de eerste film. Craymer is ook de bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle musical.

Geschreven en geregisseerd door Ol Parker (schrijver van The Best Exotic Marigold Hotel). Naar een verhaal van Richard Curtis (Love Actually, Bridget Jones’s Diary, Notting Hill), Ol Parker en Catherine Johnson. Benny Andersson en Björn Ulvaeus zorgen weer voor de muziek en de teksten, en ze treden ook op als uitvoerend producenten. Ook Rita Wilson, Tom Hanks, Curtis, Phyllida Lloyd en Nicky Kentish Barnes zijn uitvoerend producenten.

De muzikale hitkomedie MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN draait nu in de bioscoop.

Tickets: www.mammamia2.nl/tickets.

www.mammamia2.nl
www.facebook.com/MammaMiaFilmNL
#MammaMia2NL